Over ons


Sandwich_ heeft prachtige winkels in Nijmegen en Veenendaal dus loop gerust even binnen. Voor een gezellig praatje en natuurlijk een passend kledingadvies van onze ervaren stylisten.

We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een openhartig randje. Met aandacht voor verfijnde details en een ontwerp signatuur die ons onderscheidt, maar toch blijft evolueren, hebben we een portfolio van collecties opgebouwd sinds 1981 - ons oprichtingsjaar.

Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding maken voor echte vrouwen. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien. Authentiek goed - vrouwen aanmoedigen om zich goed te voelen tijdens het proces.

Dat soort gevoel is besmettelijk en we willen dat het zich verspreidt over vriendelijke kleerkasten. We willen dat vrouwen van de wereld gelukkig zijn, waar ze ook zijn, wat ze ook doen.

Daarvoor zullen we het samen moeten doen. Ga met ons mee op onze missie.


Over het merk Sandwich

Sandwich is een openhartig, eigentijds merk met aandacht voor verfijnde details en een onderscheidende ontwerpsignatuur. Sinds het oprichtingsjaar 1981 blijft Sandwich evolueren en heeft het merk een prachtig portfolio van collecties opgebouwd.

Het Sandwich-ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding maken voor echte vrouwen en ervoor zorgen dat zij er goed uitzien. En dat zij gelukkig zijn. In alles wat ze doen en waar zij ook zijn.

Naast alle Sandwich_artikelen voeren wij in onze winkels in Nijmegen en Veenendaal de merken Juffrouw Jansen, Kyra en Ko, Poools, Yellow Label en Zoso.Brenda