Over ons


Over het merk Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen
Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Elegant, sexy en een tikje eigenwijs. Juffrouw Jansen houdt van reizen en haalt inspiratie uit filmklassiekers, de fifties en stijliconen van weleer. Trots op haar Hollandse nationaliteit voegt ze daar een vleugje Nederlandse nuchterheid aan toe.

Dankzij het gebruik van soepele jersey kwaliteiten hebben alle items een perfecte pasvorm en scoren ze hoog in draagcomfort. Juffrouw Jansen heeft een voorliefde voor de kleur zwart en flirt daarnaast graag met stippen, strepen en dierenprints. De keuze voor draagbare stoffen met mooie structuren en spannende kleurcombinaties resulteert in uitgebalanceerde collecties.

Juffrouw Jansen creëert tijdloze lievelingsitems die zo zijn ontworpen dat je ze op meerdere gelegenheden kunt dragen. Multifunctionele ontwerpen met oog voor detail en hier en daar een speelse twist. Al hun producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd. Daarnaast worden alle artikelen en materialen veilig en eerlijk geproduceerd.


Over het merk Sandwich

Sandwich is een openhartig, eigentijds merk met aandacht voor verfijnde details en een onderscheidende ontwerpsignatuur. Sinds het oprichtingsjaar 1981 blijft Sandwich evolueren en heeft het merk een prachtig portfolio van collecties opgebouwd.

Het Sandwich-ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding maken voor echte vrouwen en ervoor zorgen dat zij er goed uitzien. En dat zij gelukkig zijn. In alles wat ze doen en waar zij ook zijn.

Naast alle Sandwich_artikelen voeren wij in onze winkels in Nijmegen en Veenendaal de merken Juffrouw Jansen, Kyra en Ko, Poools, Yellow Label en Zoso.


Over het merk Poools